Onze supplementen

Vitaminen en mineralen

Enkel natuurlijke vitaminen en mineralen in deze producten

De vitaminen en mineralen zijn in een natuurlijke zoutvorm aanwezig in deze producten. We bedoelen hiermee dat je de zouten die we gebruiken ook van nature in onze voeding terugvindt en ze dus herkend worden door de cellen van de darm. Zo worden ze beter opgenomen in ons lichaam. Een betere opname geeft een betere werking en minder ballast die in de darm achterblijft.

Ontdek al onze vitaminen
Blijven bewegen

Spieren en gewrichten

Voldoende bewegen versterkt de spieren, de gewrichten en de botten. Te veel of te intensief sporten kan dan weer overbelasting en ontstekingen veroorzaken.
Deze supplementen bevatten bestanddelen die gewrichten, spieren en botten kunnen ondersteunen.

Ontdek deze supplementen
Spijsvertering

Een gezonde levensstijl is essentieel om de spijsvertering in evenwicht te houden.

Meer dan 20% van de Belgen lijdt aan overgewicht. In Noord-Amerika is dat zelfs 1 op 3 mensen. De gevolgen hiervan op het hele lichaam zijn nefast. Niet alleen op het hart en de bloedvaten, maar ook op de spijsvertering. Het is daarom belangrijk om voldoende te bewegen, gezond te eten, het gebruik van alcohol te beperken en niet te roken.Een gezond dieet is een evenwichtig voedingspatroon, dat wil zeggen voldoende vezels, eiwitten, vetten en koolhydraten, maar alles met mate. Meer informatie vindt u in onze blogs en op de site van de voedingsdriehoek.

Ontdek deze supplementen
Zenuwstelsel

Stress en rust, piekeren en loslaten, zin in zen

Natuurlijke Magnesium, Passiebloem, Ginseng en Valeriaan kunnen het zenuwstelsel ondersteunen.

Ontdek deze supplementen
Doorbloeding

De extracten van deze planten worden ingezet om het comfort te bevorderen, ingeval van lome en zware benen.

Een slechte doorbloeding kan aanleiding geven tot spataders, aambeien en dikke voeten. Gezonde vezelrijke voeding en voldoende beweging kunnen de doorbloeding verbeteren.
De claims op de ingrediënten van deze supplementen zijn nog in onderzoek. Voor de samenstelling baseren we ons ook op de wetenschappelijke informatie die we terugvinden in ESCOP Monographs, The Scientific Foundation for Herbal Medicinal Products.

Ontdek deze supplementen
Weerstand-booster

Dit product helpt de natuurlijke weerstand te behouden.

De weerstand van het organisme verhoogt en het afweersysteem wordt ondersteund.

Ontdek deze supplementen

Belangrijk informatie

  • Bewaar onze supplementen buiten het bereik van kinderen.
  • De dagelijkse hoeveelheid mag je niet overschrijden.
  • Een voedingssupplement mag dienen niet om een gevarieerde voeding of een gezonde levensstijl te vervangen.
  • De claims op de ingrediënten van vele supplementen zijn nog in onderzoek. Voor de samenstelling baseren we ons ook op de wetenschappelijke informatie die we terugvinden in ESCOP Monographs, The Scientific Foundation for Herbal Medicinal Products.
  • Als je ook medicatie neemt, bespreek dan steeds met je arts of apotheker welke supplementen je neemt. In bepaalde gevallen kunnen interacties optreden.